Downey.se

Blommor och fest

Blomsterdekorationer och premiärbuketter i bästa glamorösa premiärstil, enkla blomsterarrangemang eller ett helt koncept för en fest. Vad ni än är ute efter så lyfter alltid blommor en fest. 

 

Har man blomsterarrangemang som passar tillfället och som går i ton med övriga färger för festen så är det en riktigt festhöjare. Blommor gör en glad och det gör allt vackrare. Ingen fest utan blommor. 

Fest med liten budget

Även om man ska ordna en fest med liten budget kan man få till det fint med hjälp av blommor. Ta hjälp av floristerna i butiken för att komponera ihop buketter eller blommor som passar ihop. Välj någon eller några färger att arbeta med och hitta sedan blommor som går i dessa toner. 

 

Det behöver inte heller vara blommor köpta i en blomsterbutik utan du kan gå ut och plocka fina blommor på en äng eller om du har i din egen trädgård. På en del ställen erbjuder de även självplock av blommor vilket kan ta ner kostnaden en del. Det är värt att kolla runt vad som finns i en närhet när man vill ordna en fest på liten budget. 

blommor till fest på budget