Downey.se

Vad behövs på festen?

tavlor barnrum

En florist och en dekoratör är en bra början. Fotograf som förevigar och man har en bra början till att planera den kommande festen.

Ett datum är också något som är nödvändigt för att veta när man ska ha festen. Och framför allt varför man ska ha fest?

Bröllop till exempel. Bröllop är ofta förknippat med sommaren och den ljusa årstiden. Ofta med mycket blommor, ljusa färger och vackra kläder.

När floristen fått reda på miljön och  platsen där det hela arrangeras så planeras  blommor utifrån detta och därefter kommer dekoratören och styr upp det hela.

Allt ska smälta ihop till en bra mix. Inbjudningskort med klädangivelse till hela upplägget. Hela bilden ska stämma. Sedan ska kocken göra en meny som smälter ihop med det hela, där även porslinet är en del av det hela.

Drycker ska tillföra menyn, där det ofta förekommer mycket bubbel. När allt detta är gjort ska det verkställas och gästerna väl på plats så startar kalaset.

Passa på att ta bilder som barnen kan ha i sitt rum, tavlor barn!

Nu ska även fotografen föra sitt under ett långt antal timmar och pågå tills sista gästen lämnar. Då går fotografen hem och påbörjar sitt jobb med att plocka fram de bästa bilderna och allt slutar med att den bästa bilden blir till en tavla, som alla gästerna får ett exemplar av. Minnet är förevigat och alla nöjda!